Uusi yrittäjäkumppanimme Aki Kipinä

Hei! Olen Aki Kipinä ja olen valmistunut toimintaterapeutiksi vuonna 2019. Olen työskennellyt yksityisellä toimintaterapiayrityksellä pääasiassa lasten ja nuorten parissa. Aiemmalta koulutukseltani olen lähihoitaja mielenterveyden ja päihdetyön suuntautumisella. Itsenäiseksi toimintaterapian ammatinharjoittajaksi olen siirtynyt keväällä 2022 aloittaen samalla Meaningful kuntoutuksen yhteistyökumppanina.

Terapeuttina koen olevani läsnä oleva ja helposti lähestyttävä ja uskon, että onnistuneen terapian avain on molemminpuolinen luottamus ja kunnioitus. Pidän tärkeänä asiakkaan voimavarojen ja vahvuuksien tunnistamista ja uskon, että jokaiselta löytyy se ”oma juttu”, joka antaa merkitystä ja voimavaroja arkeen sekä lisää luottamusta tulevaan. Vahvuuteni on mielenterveyden tukemisessa, mutta työskentelen mielelläni kaikenlaisten ja kaikenikäisten asiakkaiden kanssa. Tulen hyvin toimeen lasten ja nuorten kanssa ja pidän tärkeänä, että kuntoutusta tehdään yhteistyössä asiakkaan lähiverkoston, koulun ja kodin kanssa. Lisäosaamista lasten ja nuorten kanssa työskentelyyn olen hankkinut kouluttautumalla neuropsykiatriseksi valmentajaksi.

Jätä kommentti