Uusi yrittäjäkumppani Sonja Tuohimaa

Hei, olen Sonja Tuohimaa ja olen valmistunut toimintaterapeutiksi vuonna 2003. Valmistumisen jälkeen työskentelin Oulun kaupungin psykogeriatrisella osastolla, Palvelusäätiöllä ikäihmisten parissa sekä yksityisellä toimintaterapiayrityksellä, jolloin asiakkaani olivat aivan kaiken ikäisiä. Aloitin itsenäisenä yrittäjänä vuonna 2010. Toteutan toimintaterapiaa Oulussa ja noin 100km:n säteellä olevissa kunnissa, asiakkaiden omissa toimintaympäristöissä. Asiakkaani ovat omassa yrityksessäni lähinnä aikuisia, koska he tulevat vakuutusyhtiöiden maksusitoumuksilla. Minun sydäntäni lähellä ovat mm. aikuiset neurologiset ja kipuasiakkaat, joihin olen hankkinut myös lisäkoulutusta. Minulle on tärkeää saada olla heidän ohjaajanaan kuntoutumisen polulla, nähdä kuinka he saavat jälleen haltuun oman näköisensä arjen ja rutiinit. Yrityksestäni saat halutessasi lisätietoa osoitteesta: www.toimintaterapiasonjatuohimaa.fi

Huhtikuussa löysin luotettavan yhteistyökumppanin Meaningful kuntoutuksen, jolle toteutan nyt myös lasten ja nuorten toimintaterapiaa. Lasten ja nuorten kanssa on hienoa ja antoisaa nähdä, kuinka oikea-aikaisen tuen ja ohjauksen avulla he löytävät omat vahvuutensa. Heidän kanssa lähiverkosto, perhe, päiväkoti ja koulu ovat erittäin tärkeitä yhteistyökumppaneita. On hienoa tehdä työtä osaavan ja tukevan yrityksen kanssa. Yhteistyön kautta saa aitoa kokemusten ja tiedon jakamista sekä yhteenkuuluvuutta.

-Sonja


Jätä kommentti