Tervetuloa vuosi 2021 – Olkoon se meille kaikille yrittäjille myönteinen!

Viime vuosi kului nopeasti ja sitä varjosti kaikkia, jo varmasti kyllästyttävä koronatilanne. Se toi myös meille Meaningfuliin haasteita ja mutkisti joitain suunnitelmiamme, mutta kaikesta olemme hyvin selvinneet. Into yrittäjyyteen ja tahto toimia kuntoutusalalla on edelleen sama, kuin yrityksen perustamisvaiheessa. Yhteinen matkamme yrittäjinä on vahvistanut ymmärrystämme kuntoutusalalla toimimisesta sekä korostanut yhteistyössä toimimisen merkitystä. Olemme kiitollisia viime vuoden aikana tapahtuneista kohtaamisista muiden alan toimijoiden sekä asiakkaidemme kanssa. Toivomme myös tulevaisuudelta lisää näitä antoisia kohtaamisia!

Taustamme tosiaan on julkisen terveydenhuollon puolella ja yrittäjinä olemme vasta-alkajia. Kuitenkin se sisäisen yrittäjän kipinä on ollut meissä aina. Kokonaisuudessaan kokemuksemme on ollut myönteinen. Yrittäjinä toimiminen on mahdollistanut meille kuntoutuksen suunnittelun ja toteutuksen omien kuntoutuksen arvojemme mukaisesti. Jatkossakin osallisuus, tavoitteellisuus ja vaikuttavuus ovat meille työn lähtökohtia. Yrittäjinä meille on mahdollistunut myös vapaus suunnitella omaa ajankäyttöä, hyödyntää omia vahvuuksiamme ja mielenkiinnonkohteitamme sekä kehittää osaamistamme haluamallamme tavalla. Toki yrittäjyydessäkin kohtaa erilaisia ratkaistavissa olevia haasteita, jolloin tämä yrittäjäyhteisö on toiminut tärkeänä tukena. Myös yrittäjyyteen ryhtymiseen liittyvät ennakkokäsitykset ovat väistyneet yrittäjiksi ryhtymisen myötä. Haluammekin rohkaista ja kannustaa kuntoutusalan yrittäjyydestä kiinnostuneita asiantuntijoita ryhtymään yrittäjiksi. Haluamme myös kehittää omaa toimintaamme ja yhtenä tavoitteena laajentaa yhteisöämme.

Oletko sinä juuri se henkilö, joka olisit tulevaisuudessa osa Meaningful Kuntoutuksen yrittäjäyhteisöä? Ota meihin rohkeasti yhteyttä meaningful@meaningfulkuntoutus.fi niin kerromme lisää.

Jätä kommentti